Primirea caravanei “Pelerin în Bucovina” in Gura Humorului0

Caravana „Pelerin în Bucovina”, care a plecat în data de 15 iulie 2011 de la Viena spre judeţul Suceava, va ajunge vineri dimineaţa în pasul Tihuţa. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a spus că bicicliştii care au plecat din Viena într-o cursă de aproximativ 1.200 de kilometri vor fi întâmpinaţi în pasul Tihuţa de mai mulţi tineri, alături de care vor porni către Gura Humorului, oraş în care este amenajat un centru de pelerinaj.

„Pelerin în Bucovina este un proiect care are mare impact, cu apariţii în presa de specialitate din Viena. Şi sunt deja oameni interesaţi să vină să practice această formă de pelerinaj în judeţul Suceava. În cursul zilei de vineri îi vom întâmpina pe cei care vin de la Viena şi sper să fac şi eu un scurt maraton cu ei spre Putna”, a spus Gheorghe Flutur.

Reamintim că la sfârşitul săptămânii trecute, preşedintele CJ Suceava a dat startul din piaţa „Sf. Ştefan” din Viena proiectului turistic „Pelerin în Bucovina”. Cu această ocazie, mai mulţi biciclişti suceveni, printre care consilierul personal al lui Gheorghe Flutur, Niculai Barbă, au plecat într-o cursă spre judeţul Suceava, cu punct final cele trei destinaţii de pelerinaj, Mănăstirea Putna,  Basilica Minor din Cacica şi Mănăstirea Hagigadar.

No Comments Yet

Your Responses

  • 4,859 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress