Este un exemplu de locatie care prezentata pe un site bine lucrat, te ademeneste chiar daca preturile sunt mari. Ambiguitatea apare de la inceput, denumirea fiind de "Hotel Villa" ; nu se stie daca este hotel sau pensiune daca incadrarea intr-o anumita categorie se face dupa stele sau margarete. Un lucru cert este urmatorul preturile sunt la nivelul unui hotel de 4 stele (camera dubla costa 320 RON/noapte) iar conditiile sunt mai proaste decat intr-o pensiune de 3 margarete. O sa va enumar cateva probleme cu care ne-am confruntat; minibarul nu putea fi pus in functiune deoarece nu era nici o priza disponibila, caloriferul curgea prin urmare mocheta era imbibata de apa, pe balconul acoperit cu ceva sindrila ploua, usile nu se inchideau si cel mai grav lucru, dimineata nu aveam apa la baie deoarece fiind cazati la mansarda (nivelul 3) apa nu mai ajungea si la noi.
Am ramas cu un gust amar dupa ce am aflat ca propietarul hotelului este un spaniol, care nu a facut altceva decat sa transforme traditia intr-un kitch ieftin, prin toate dotarile acestui hotel.